Як завантажити програмне рішення “ПРРО Каса” від ДПС

19.01.2022
1629

Фото: 24 канал

Державна податкова служба (далі – ДПС) представила покрокову відеоінструкцію щодо завантаження програмного забезпечення "ПРРО Каса".


На офіційному вебпорталі ДПС за адресою розміщено банер "Програмні РРО" з інформацією про ПРРО та дистрибутиви безкоштовного ПРРО від ДПС – програмне рішення "ПРРО Каса".

Для завантаження програмного забезпечення потрібно перейти за посиланням «Програмний реєстратор розрахункових операцій».

Як завантажити для Android? 

Потрібно перейти за активним посиланням ПЗ для Android. Після чого розпочнеться завантаження архіву. Після завершення завантаження, його вміст потрібно скопіювати до обраної теки.

Також важливо ознайомитися з керівництвом користувача. Там зазначається шлях розміщення електронного ключа та кваліфікованого сертифіката відкритого ключа касира для використання "ПРРО" Каса для Android.

Для встановлення "ПРРО Каса" потрібно скопіювати файл PRRO.Pos.apk на пристрій (телефон, планшет, інший пристрій з операційною системою Android), після чого відкрити його безпосередньо на пристрої.

Після завершення встановлення на пристрій програмного забезпечення "ПРРО Каса", його можна використовувати.

Як завантажити для Windows?

Потрібно перейти за активним посиланням ПЗ для Windows, після завантаження вміст скопіювати до обраної теки.

Також потрібно ознайомитися з керівництвом користувача. Для встановлення програмного забезпечення "ПРРО Каса" запускається файл setup.exe.

Після завершення встановлення на пристрій програмного забезпечення "ПРРО Каса", його можна використовувати.

Для входу у "ПРРО Каса" потрібно обрати теку, де розміщено електронний ключ та кваліфікований сертифікат відкритого ключа касира та ввести пароль до нього.

З покроковою відеоінструкцією можна ознайомитися за посиланням.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.