У віртуальної кухні bafood, співзасновником якої є Дмитро Дубілет, з'явився додаток

30.11.2021
2685

Фото: bafood

Український фудтех-стартап bafood запускає додаток, у якому зібрано всі "кухні" бренду, представлені у його "віртуальних ресторанах": домашня їжа, паназіатські страви та стріт-фуд. Сервіс обіцяє доставку за 30 хвилин та службу підтримки у месенджерах.


Додаток bafood вже можуть протестувати користувачі IOS, а згодом він буде доступний на пристроях Android, а також у веб-версії.

«Одна з головних цінностей bafood – клієнтоорієнтованість. Ми прагнемо зробити наш додаток якомога зручнішим для клієнтів, саме тому в онлайн-режимі залучаємо їх до взаємодії. Із запуском нової програми ми вирішили гейміфікувати цей процес і зробити його вигідним для обох сторін: ми отримуємо чесний фідбек, який допоможе покращити наші послуги, а клієнти — технологічний та корисний сервіс», — зазначає один із засновників bafood Андрій Барашенко.

  • bafood - фудтех-стартап, заснований восени 2020 року. Власна доставка вже має у Києві 6 точок: у центрі, на Правому та Лівому березі.
  • "Віртуальні кухні" вже працюють зі службами доставки Glovo, Bolt Food та Rocket.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.