Українська система управління ресторанами ORTY увійшла у рейтинг найперспективніших фудтех-стартапів 2021 року

19.11.2021
2138

Фото: UA spectr

 

Британський сайт Techround опублікував рейтинг найперспективніших фудтех-стартапів 2021 року. До списку увійшла ORTY – створена українцями система управління рестораном. Про це повідомляє НРАУ  (Національна Ресторанна Асоціація України).


 ORTY — система управління рестораном з онлайн-замовленнями. Система збирає в одному місці керування POS, командою, замовленнями на виніс, мобільними замовленнями, маркетингом та іншими процесами.

Ідея продукту належить Михайлу Попчуку. Другим партнером проєкту є Радомир Новкович із компанії Saldo Apps, що належить Netpeak Group. У 2021 році ORTY та Saldo злилися і продукт теж став частиною Netpeak Group.

Сьогодні у команді Saldo Apps 30 людей. Засновник Netpeak Group Артем Бородатюк планує виростити з проекту найдорожчий стартап. Завдання-мінімум – дійти до $1 млн річної виручки та закрити посівний раунд від західних інвестфондів.



Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.