Amazon готується випускати телевізор під своїм брендом

06.09.2021
1883

Фото: mediastandard.ro

Amazon готується представити власний телевізор з вбудованим голосовим помічником Alexa. Запуск у США може відбутися вже у жовтні, про це повідомляє The Verge з посиланням на Insider.


Як повідомляють джерела Insider, робота над запуском у США ведеться вже майже два роки, і у ньому беруть участь команди з Amazon Devices і Lab126. Представник Amazon від коментарів відмовився.

Очікується, що діагональ екрану буде у межах 55-57 дюймів, пише видання. Телевізор буде оснащений розробленим Amazon голосовим помічником Alexa. Виробляти його будуть сторонні компанії, включаючи китайську TCL, яка раніше створювала панелі для Alcatel і Samsung.

Випуск власного телевізора Amazon поставить гіганта електронної комерції у пряму конкуренцію з іншими виробниками електроніки, включаючи Samsung, LG і Sony, які в багатьох випадках продаються через маркетплейс Amazon.

  • У кінці минулого року компанія вже запустила AmazonBasics TV в Індії. Amazon також об'єдналася з іншими виробниками для ексклюзивного продажу телевізорів з вбудованим програмним забезпеченням Fire TV, але ці моделі завжди мали бренд виробника, наприклад Toshiba.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.