Український сервіс Liki24 запустився у Румунії

01.07.2021
2913

Фото: Liki24

Українська платформа для бронювання та доставки медикаментів Liki24 у кінці червня почала працювати у столиці Румунії, Бухаресті. Про це CEO компанії Антон Аврінський розповів у інтерв'ю українському Forbes.


 

Румунія була обрана для запуску оскільки це країна з невеликим ринком продажу ліків і низьким рівнем конкуренції.У подальших планах компанії - вихід на угорський ринок. «У разі успіху ми з невеликим доробком часу запустимо ще дві-три країни, і одна може бути не в Європі», - розповів Аврінський в інтерв'ю.

  •  Liki24 з'явилася в Україні в 2018 році. За даними Forbes, на сьогодні її послугами з доставки ліків скористалися понад 600 000 українців. За час існування стартап зумів залучити $ 6 млн інвестицій, у тому числі від Genesis Investments, TA Ventures і Horizon Capital, а її оборот в 2020 році виріс до $ 20 млн.
  • У липні 2020 року Liki24 почав працювати в Польщі.
  • У травні 2021 року стартап спільно з Terralab запустив сервіс здачі аналізів Lab24. З його допомогою можна замовити здачу будь-яких аналізів додому або в офіс.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.