Акція від "Хорошоп": інтернет-магазин за 7000 грн

16.08.2021
3426
PR-Матеріал

Платформа для створення інтернет-магазинів "Хорошоп" проводить акцію, присвячену 30-річчю Незалежності України. "Хорошоп" робить знижку 30% на 3 дизайни сайту і це зменшує вартість запуску інтернет-магазину до 7000 грн. Акція діє з 1 до 31 серпня. 


Про "Хорошоп"

"Хорошоп" — українська хмарна платформа, яка дозволяє займатися бізнесом, а не розробкою сайтів. Якщо ви не хочете чекати запуск сайту стільки, що швидше вивчити код та створити його власноруч, або роздувати бюджет так, що без кредита МВФ не обійтися, — "Хорошоп" це те, що вам потрібно. 

Платформа пропонує швидкий запуск інтернет-магазину зі всіма необхідними інтеграціями та інструментами просування, надає повну технічну підтримку та регулярно оновлює сайт. Все це за помірну плату, яка завдяки акції стала ще менше.

Умови акції

Стандартний розмір стартового платежу за сайт на "Хорошопі" — 10000 грн, а знижка на 3 дизайни зменшує вартість до 7000 грн. Для отримання знижки потрібно вибрати один з акційних дизайнів та оплатити ліцензію на сайт до кінця серпня. 

Як взяти участь в акції

Для запуску інтернет-магазину на "Хорошопі" залиште заявку на сайті платформи, після чого ви отримаєте доступ до демо-сайту. У вас буде 14 днів безкоштовного тестового періоду, за час якого потрібно:

  • обрати дизайн;

  • наповнити сайт товарами;

  • задати базові налаштування;

  • протестувати можливості платформи.

Цей шлях пройшли три тисячі підприємців, які обрали "Хорошоп". Приєднуйтесь до них, скориставшись вигідною спецпропозицією та створивши сайт за 7000 грн.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.