Moyo впровадив оформлення кредиту через додаток "Дiя"

23.07.2021
2338

Фото: Moyo

Рітейлер техніки і електроніки Moyo у липні ввів можливість оформити покупку у кредит, використовуючи цифрові документи у додатку "Дiя", як в онлайн, так і офлайн магазинах. Про це повідомили у прес-службі мережі.


 

Співпраця з "Дiя" дозволить значно скоротити час на оформлення кредитної заявки, а також мінімізувати помилки при заповненні особистих даних, відзначають у компанії.

Під час верифікації клієнт може надати копію цифрового документа замість звичайного, далі дані традиційно передадуть банку для отримання рішення щодо кредитування.

У компанії відзначають, що проект впроваджений на 100%, однак поки не всі банки технічно підготовлені для реалізації цього бізнес-процесу.

Також у компанії повідомили про оновлення сайту, який запуститься для всіх користувачів у серпні. В оновленій версії можливість оформити кредит через "Дiя" з'явиться для всіх користувачів.

  • Нагадаємо, з супермаркетів мереж "Сільпо" і "Фора" з 1 липня можна використовувати програму «Дiя" замість документів для підтвердження свого віку при покупці алкогольних і тютюнових виробів

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.