Група логістичних компаній ZAMMLER — запускає перший в Україні інформаційно-розважальний YouTube — канал про логістику «Zaкoлісся»

11.10.2021
8819
PR-Матеріал

Це перший ресурс, який показуватиме закулісся галузі, розповідатиме просто про головне: особливості зберігання, транспортування, розмитнення вантажів. У полі зору авторів проєкту — специфіка логістики на землі, у воді та у повітрі. Випуски будуть цікавими і для фахівців ринку — часто вони навіть не замислюються над тим, як працює логістика різних напрямків. «Zaкoлісся» стане в пригоді і тим, хто зараз здобуває профільну освіту і має про цю сферу лише теоретичне уявлення. 


Та головна мета проєкту — збільшити багаж практичних знань про логістику у кожного. Адже герої будуть ділитися досвідом, описувати  свої кейси, зізнаватись у помилках та давати практичні поради. Перший герой «Zaкoлісся» — капітан вантажного судна. Дав інтерв’ю про складнощі життя у морі: про захист від піратів, побут моряків, особливості перевезення небезпечних вантажів. А ще — відверто розповів про свою зарплату. Скільки отримують люди, котрі місяцями не бачать суші і щодня ризикують, аби вантаж вчасно потрапив до свого власника — про  все це говоримо у першому випуску:


ZAMMLER GROUP — український 3PL оператор, надає послуги у сфері автомобільних, морських, залізничних, авіаперевезень, митно-брокерського оформлення, а також — повний спектр складських операцій. До групи ZAMMLER входить 5 компаній, які представлені 18 -ма офісами у Європі і Азії. Має логістичних партнерів по всьому світу.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.