Голосуйте за екологічні проєкти разом з Рабен

04.10.2021
8189
Pr-Матеріал

Осінь починається з голосування ... 30 вересня починається черговий етап туру «Eco2Way», який є частиною святкування 90-річчя одного з найбільших логістичних операторів Європи – Групи Рабен. За два місяці можна буде проголосувати за один із трьох еко-проєктів: захист кажанів у Німеччині, очищення морів Італійського побережжя та спасіння лелек у Чехії. Проєкт, який переможе, отримає грант від Групи Рабен на його реалізацію.


З нагоди річниці, Рабен відправив Інтернет користувачів у подорож місцями, які сильно постраждали у результаті втручання людини. Такий спосіб святкування демонструє велике почуття відповідальності за долю планети та майбутніх поколінь, яке записано в ДНК компанії. Маршрут проходив через 11 країн, у яких Рабен має свої відділення, а в загальній кількості через 21 місце, які показували співробітники компанії та еко-активісти. Фіналом 5-місячної експедиції стане голосування за проєкт, який, на думку клієнтів і співробітників компанії, а також користувачів Інтернету, є найбільш важливим, цінним і заслуговує підтримки. До кінця листопада можна проголосувати за одну з трьох ініціатив: 

  1. Захист кажанів у лісах північного Баден-Вюртемберга. Проєкт передбачає створення 100 місць для  розмноження, кожне на 100 тварин, що в цілому становить 10 000 кажанів! Це дозволить відновити цей рідкісний вид ссавців у Німеччині і у той же час буде регулювати популяцію комах природним чином;

  1. Очищення пляжів в Італії підводним дроном QYSEA FIFISH V6s. Він дозволяє оцінити негативний вплив людської діяльності на морське середовище, наприклад, кількість пластику, пошкодження морського дна; він також може брати зразки живих організмів, проби води або донних відкладень, одночасно очищаючи морське дно і проводячи дослідження. Raben Sittam та організація Black Bag хочуть запрограмувати дрон, який поступово допоможе очистити всі ділянки італійського узбережжя, починаючи з Лігурії;

  1. Створення оазису для білих лелек у Чехії.  У рамках цього проєкту протягом кількох років буде створена територія з водно-болотними угіддями та ставками загальною площею 40 000 м2, що допоможе збільшити популяцію цих птахів з декількох десятків до декількох сотень на рік, збільшити кількість гнізд і місць відпочинку на шляхах міграції. Охорона білого лелеки тягне за собою збереження багатьох інших видів (метеликів, комах, ящірок, жаб, інших птахів), а також рослин (у даному випадку це будуть рідкісні види орхідей) а, отже, гарантує здорову екосистему.

«Не потрібно бути генієм, щоб підтримувати клімат», – підкреслює Евальд Рабен, генеральний директор Групи Рабен, розповідаючи про ювілейний тур «Eco2Way». – «Майбутнє цих місць залежить від нас. Я закликаю Вас проголосувати за одне з них – разом ми зможемо допомогти!» – закликає він.

Турбота про навколишнє середовище вже давно перестала бути просто модою, вона стає одним з повсякденних завдань великого бізнесу, для якого благо планети – це велика відповідальність. Для Групи Рабен екологія є одним з основних стовпів стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Компанія усвідомлює, як впливає галузь TFL на природне середовище. Тому з кожним роком Рабен ставить все більш амбітні цілі щодо скорочення викидів CO2 та наголошує про необхідність вжиття заходів для кращого, зеленого завтра. Доказом цього, безперечно, є  ювілейний тур «Eco2Way», який завершиться наданням відчутної підтримки одному з місць, яке відвідали еко-активісти з Рабен. 

Голосування проходить на сайті за посиланням: https://www.raben90years.com/eco-voting/ , який доступний у 14 мовних версіях (13 країн, у яких представлений Рабен, плюс англійська). Проєкт, який набере найбільшу кількість голосів, отримає грант на його реалізацію від Групи Рабен. Голосування триває з 30.09.2021 по 30.11.2021. 

Генеральний директор компанії, Евальд Рабен,  запрошує всіх прийняти участь у голосуванні: 


Група Рабен – логістичний оператор, що пропонує комплексні послуги TFL: контрактна логістика, автомобільні перевезення (внутрішні, міжнародні та на Схід), Фреш Логістика, FTL та інтермодальні перевезення, морські та авіаперевезення. 

Майже 90-річний досвід і визнання, отримане на ринку за цей час, дозволяють будувати і підтримувати довгострокові відносини з клієнтами. Компанія пропонує логістику «з людським обличчям» для малих, середніх і великих підприємств. Партнерство і довіра є частиною цього стилю співробітництва. У бізнесі Рабен дотримується принципів чесної гри, оскільки вірить, що відносини, засновані на взаємній чесності, будують краще завтра. Група має понад 150 власних філій у 13 європейських країнах (Польща, Німеччина, Нідерланди, Чехія, Словаччина, Україна, Литва, Латвія, Естонія, Угорщина, Румунія, Болгарія та Італія), має у своєму розпорядженні близько 1 200 000 м2 складських площ і щодня відправляє більше 8 500 вантажівок. Однак все почалося з невеликого голландського сімейного бізнесу. Сьогодні цінності, характерні для сімейних організацій, як і раніше важливі для компанії, що позитивно позначається на залученості співробітників і відносинах з клієнтами. 

Рабен – це “People with Drive”. Це команда, яка любить виклики і завжди грає за одну мету. У кожного з більш ніж 10 000 співробітників є свій індивідуальний драйв, який рухає команду вперед. Нас відрізняє підприємливість, енергія і нескінченне прагнення до більшого. Група хоче бути тією рушійною силою, яка не тільки збереже мир, але і зробить його краще і екологічніше. Тому з нагоди свого 90-річчя у 2021 році запрошуємо Вас відвідати подорож «Eco2Way» та взяти участь в еко-голосуванні на сайті www.raben90years.com.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.