Компанія UVK святкує ювілей – 20 років!

25.05.2021
3362
PR-Материал

25 травня Компанія UVK святкує Ювілей – 20 років від дня заснування! Компанія UVK була заснована у далекому 2001 році, як перший 3-PL оператор України, і на сьогодні входить в ТОП-10 3-PL операторів країни та надає послуги комплексної логістики в локальному та міжнародному напрямках. 


Протягом цих років Компанія є постійним лідером ринку логістики України і пропонує такі послуги: відповідальне зберігання та обробка вантажів, локальна палетна дистрибуція FTL/LTL, міжнародні автоперевезення FTL/LTL, морські перевезення FCL/LCL, авіа перевезення, перевезення залізницею та митно-брокерські послуги. Представництва UVK є в кожному регіоні України, широка мережа крос-док терміналів та складські площі класу «А» та «В+» у Броварах, Львові, Дніпрі, Одесі та Харкові загальною площею понад 50 000 м2. 

Компанія має великий досвід співпраці з Компаніями з галузей FMCG, Retail, DIY, Electronics, Industrial, Automotive, Finance, Sport, Kids, виробниками та імпортерами. 

У минулому 2020 році в Компанії змінився ТОП-склад. Компанію очолив Євген Навроцький, ТОП-менеджер із великим досвідом роботи в міжнародних компаніях. Стратегія Компанії зазнала змін. Національний оператор логістичного ринку – UVK – став активно розвивати міжнародний напрямок та наразі Компанія вже розширила лінійку своїх продуктів, додавши послуги з авіа-перевезення вантажів й перевезення залізницею. А напрямки морських перевезень, міжнародної автодоставки та митно-брокерських послуг зміцнилися новою професійною командою. Також Компанія пропонує ефективні мультимодальні рішення, які здатні оптимізувати час та витрати на доставку. Співпрацюючи майже з усіма видами вантажів, в тому числі небезпечними та швидкопсувними, Компанія може відповідати ефективним логістичним рішенням майже на кожен запит та запропонувати доставку практично в будь-яку точку на мапі світу. 

Довгострокові взаємовигідні відносини із Партнерами завжди були пріоритетом Компанії. Багато Партнерів працюють з UVK уже понад 10 років поспіль. І такий же підхід Компанія транслює й у взаємовідносинах зі своєю командою. Більша частина команди разом з UVK уже понад 5-7 років, і багато хто може похвалитися стажем в Компанії понад 10-14 років. Згуртованість, націленість на результат та професіоналізм команди у понад 400 чоловік робить Компанію UVK прикладом надійності та стабільності. 

В День свого Ювілею Компанія дякує Партнерам за ефективність співпраці та довіру, сприяння розвитку логістичного ринку України та всебічну підтримку один одного. Дякуємо за впевненість, чесність та високий професіоналізм, які протягом 20 років завжди були міцним фундаментом для реалізації логістичних проектів Компанії! UVK планує і надалі тримати курс на розвиток та високий рівень логістичних послуг, ефективне та взаємовигідне партнерство на багато років поспіль!

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.