Можливості оптимізації бізнесу при 100% аутсорсингу логістики

21.05.2020
4166
PR-Материал

Довготривалий карантин, пов'язаний із поширенням коронавірусної інфекції, уже увійшов в історію, як раптовий, непередбачуваний форс-мажор. При розробці стратегії розвитку компанії здебільшого враховуються соціальні, політичні, демографічні, економічні чинники, будуються гіпотези розвитку подій і розробляються плани дій в гіршому, в кращому сценарії. Але ніхто не зміг припустити фактор COVID-19, жодна компанія не врахувала його в своїй стратегії і не була готова до такого повороту подій. Це стало великим ударом по економіці всього світу. Падіння фондових ринків, цін на нафту, різкі коливання валют, повна дестабілізація і мільярдні збитки в кожній країні земної кулі. Найціннішою валютою держав стали маски, антисептики, захисні костюми і підтримка сфери медицини.


Функціонувати в повному обсязі, і навіть із ростом продажів, залишилися одиниці: аптеки, продуктові мережі, клініки, виробники й постачальники антисептичних засобів, медичної техніки, служби експрес-доставки та виробники продуктів харчування. Усі інші ринки втратили в обсягах від 20 до 100% бізнес-потужностей.

Витримати удар, і, не зважаючи на всесвітній колапс, продовжити свою роботу, змогли  логістичні компанії. Українські національні, міжнародні оператори – криза показала їх стратегічну функцію, адже, якби зупинилася логістична галузь, то порожніми б виявилися полиці супермаркетів, аптек і, за підсумком, споживчі кошики.

Ми не зупинилися, ми продовжили робити логістику в масках, рукавичках, із вимірюванням температури, з антисептиками на кожному кроці, з регулярними голосовими оголошеннями про запобіжні заходи в гучномовець складських комплексів. Ми створили корпоративний канал і щодня транслюємо новини, ділимося інформацією з усіма колегами по всій Україні. Ми повністю мобілізували сили і добилися того, що якість залишилася на високому рівні, доставка своєчасною на 99-100%, усі складські послуги надавалися і надаються в повному обсязі, всі наші співробітники здорові й сповнені оптимізму!

Продукти харчування, господарські товари, засоби для миття та дезінфекції, а також тисячі інших найменувань товарів – усе зберігається, обслуговується і доставляється вчасно. Хочеться сказати з гумором: «Спи спокійно країно, ми продовжуємо робити логістику, і робимо її, як завжди, круто!».

Ми продовжуємо ввозити з Європи весь імпорт для однієї із великих національних мереж супермаркетів України. Ми підписали договір із мультинаціональною телекомунікаційною компанією Vodafone на перевезення обладнання та комплектуючих. Уже почали роботу з Міжнародним благодійним фондом – провідною недержавною професійною організацією, яка у співпраці з державними партнерами та громадськими організаціями, здійснює значний вплив на протидію епідемії ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів та інших соціально-небезпечних захворювань в Україні шляхом надання фінансової та технічної підтримки за відповідними програмами.

Наші розподільчі центри в повному обсязі продовжують обслуговувати мережі продуктових супермаркетів, вчасно доставляючи усі товари. Всі існуючі клієнти Компанії, зокрема і один із ключових клієнтів – найбільший виробник напоїв (компанія входить у ТОП-3 світових брендів за рівнем капіталізації), як і раніше, отримують послуги в повному, затвердженому обсязі. Ми готові приймати нових клієнтів і повністю задовольняти їхні потреби у зберіганні будь-яких обсягів товарів і доставки будь-яких форматів вантажів, у тому числі, надати послугу швидкої і вигідної доставки на РЦ (розподільчі центри) усіх мереж в Україні.

UVK щодня доводить свою надійність, як професійного 3PL-оператора, а також надає можливість своїм клієнтам істотно оптимізувати витрати на логістику шляхом переведення їх із постійних у змінні. В середньому можна досягти до 30% економії, віддавши на аутсорсинг 100% усіх процесів по зберіганню, обслуговуванню та доставці товарів, використовуючи послуги і сервіси в комплексі.У компанії-замовника та власника вантажу немає потреби в оренді, обслуговуванні складу й утриманні штату. Скориставшись аутсорсинговими послугами складської логістики, ви оплачуєте тільки необхідну вам кількість палетомісць та отримуєте весь комплекс технічної, операційної, менеджерської підтримки. Ряд додаткових послуг закриває всі потреби, пов'язані з переміщенням, доставкою, відстеженням статусів вантажів, а також документообігом. Не оплачуючи зайвого, ви економите не тільки на статті витрат, але і на статті часу. Адже в той час, коли ви будуєте бізнес і розвиваєте продажі, ваша логістика повноцінно працює на аутсорсингу і готова до будь-яких завдань, термінів і форматів.

Для нас важливі наші ім'я, компетенції і репутація, адже ми вже 18 років на професійному логістичному ринку доводимо свій високий експертний рівень послуг. Пропонуємо галузеві рішення і готові підлаштовувати свою роботу під кожного клієнта індивідуально. Досвід роботи з компаніями ринків FMCG, Retail, Electronics, DIY, Telecommunications, Fashion, E-commerce, Pharma, Automotiveдає нам право говорити про адаптаційні бізнес-можливості і готовність до будь-яких завдань.

Професійний 3PL-оператор UVK – це 8 логістичних центрів класу «А» і «Б», регіональні представництва по Україні, 27 крос-док терміналів, більше 50 000 м2 складських приміщень. Серед наших послуг: загальнонаціональна доставка вантажів 24/48, зберігання і складські послуги, митно-брокерські послуги, міжнародний форвардинг, фулфілмент та інші.

Кому криза, а кому – час нових можливостей. Карантин закінчиться, ми повернемося до звичного темпу життя, станемо мудрішими і досвідченішими. Криза 2020 точно не дасть шансу залишитися незмінними, у наших руках унікальна можливість трансформувати себе і свій бізнес у потужний інструмент, обов'язково скористаймося цим. Бережіть себе!

UVK – надійний партнер для 100% аутсорсингу логістики.  

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.