Підсумки 2020 року. COVID 19, нові продукти, розвиток напрямків, зміцнення команди – компанія UVK показала хороший результат і упевнено взяла курс на 2021 рік

17.03.2021
3741
PR-Материал

Підводити підсумки року стало доброю традицією для більшості компаній майже у всіх сферах бізнесу. І підсумки 2020 року найбільш цікаві, адже рік був непростим. Наслідки COVID-19 стали відчутні на загальній економічній ситуації країни, і на ринку логістики зокрема. 2020 рік показав, що все може змінитися протягом одного дня, тому сучасний бізнес повинен бути універсальним, гнучким і мобільним. Компанія UVK змогла пройти цей непростий рік і закінчити його з новою лінійкою продуктів, запуском нових напрямків і сильною командою.


В середині року Компанія отримала новий виток розвитку. З приходом в команду Євгена Навроцького, СЕО, керівника з багаторічним досвідом роботи в міжнародних логістичних компаніях, активне зростання отримав напрямок міжнародних перевезень. Нова професійна команда міжнародного форвардингу швидко включилася в роботу і до кінця року показала значне зростання в розрізі всіх продуктів і послуг. На кінець року продуктова лінійка Компанії була розширена, UVK пропонує ряд високозатребуваних послуг: відповідальне зберігання і обробка вантажів, локальна палетна дистрибуція, локальні автоперевезення FTL, міжнародні автоперевезення FTL / LTL, морські перевезення FCL / LCL, авіа доставка, залізнична доставка вантажів, митно-брокерські послуги.

В рамках послуги міжнародного автоперевезення відкриті всі напрямки імпорту / експорту. Найбільш затребуваними маршрутами в розрізі збірних вантажів є Італія, Голландія, Німеччина, Бельгія, Литва, Латвія (Прибалтика), Польща. А також Франція, Білорусь, Іспанія, Болгарія, Сербія, Фінляндія, Румунія, Греція для міжнародної доставки у форматі FTL. Великий досвід роботи з підакцизними вантажами, товарами, що швидко псуються, продуктами харчування й ADR-вантажами, а також широка географія перевезень, дають можливість відповідати конкурентним пропозицією практично на будь-який запит від Клієнтів.

Активно розвивається і напрямок морських перевезень, який стартував навесні минулого року. Напрямки імпорту / експорту доступні в напрямках: Туреччина, Ізраїль, Середній Схід, Далекий Схід, Китай, США, Канада, Латинська Америка, Австралія, Нова Зеландія. UVK надає власну експедицію в порту, підписані прямі контракти з судноплавними лініями, налагоджена робота з усіма видами вантажів: сухі, з температурним режимом, небезпечні, негабаритні та проектні. Уже напрацьовано великий досвід доставки морем продуктової групи товарів. Протестована мультимодальна доставка вантажу з порту на склад торгової мережі з використанням залізничного перевезення і автодоставки на останній милі. Даний підхід дав у результаті зниження витрат на логістику, а також оптимізацію часу в дорозі.

Активний розвиток отримав і напрямок залізничних перевезень. Це стало можливим за рахунок партнерських взаємин із залізничними адміністраціями країн СНД і Балтії, і прямим договірним відносинам із власниками рухомого складу. Компанія UVK активно пропонує організацію перевезень вантажів залізницею в універсальних контейнерах 20' і 40', а також вагонах СРС. Імпорт / експорт / транзит в напрямках країн Європи, країн СНД, Балтії, країн середньої Азії і Китай. 

Новий для Компанії UVK напрямок авіаперевезень дозволив здійснювати експрес-доставку вантажів в будь-яку точку світу. Імпорт / експорт в країни Європи, СНД, Близького Сходу, Китай, США, Канаду. Вильоти доступні з аеропорту Бориспіль. Найпопулярніші товарні категорії у напрямку авіадоставки вантажів це: електроніка, агро-продукція, авто й індустріальні товари, телекомунікації, товари для краси і догляду, одяг і аксесуари, товари для дому, фарм товари і товари медичного призначення, дитячі товари та іграшки, спортивні товари, алкоголь. 

Послуги митно-брокерського оформлення вантажів дозволяють брати ланцюжок поставок Клієнта «під ключ», забезпечуючи повний супровід вантажів з пункту А в пункт Б. Аутсорсинг всього ланцюжка доставки завжди надійний і економічно вигідний формат співпраці компанії з логістичним оператором.

Зараз не найлегший час, тому бізнес повинен підтримувати бізнес. Орієнтир Компанії UVK зараз – це максимально вигідне співробітництво, індивідуальний підхід до кожного проекту, програма оптимізації витрат і конкурентні пропозиції в розрізі всіх продуктів і послуг. Відповідальне Партнерство – ключовий вектор, на який ми ставимо акцент у 2021 році.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.