В ТРЦ «Respublika Park» анонсували перших орендарів

02.04.2021
14333
Партнер проекту

30 березня 2021 р. Юлія Щаслива, генеральний директор ТРЦ «Respublika Park», взяла участь у вебінарі «New Comers» (організатор – Retailers.ua) з презентацією проєкту. 


«ТОВ «ТРЦ Республіка», керівна компанія торгово-розважального центру «Respublika Park» (нове ім’я бренду), має намір завершити будівництво та відкрити об’єкт для відвідувачів у IV кварталі 2021 року. Зараз триває процес здачі торгових приміщень в оренду», – повідомила Юлія Щаслива.

ТРЦ знаходиться на фінальній стадії будівництва. Будівельна готовність об’єкта становить 85%, а рівень заповненості комерційних площ – близько 60%. З травня цього року перші якірні оператори розпочинають ремонтні роботи.  

Орендні площі ТРЦ «Respublika Park» здаються в оренду відповідно до графіка комерціалізації. Наразі підписані договори оренди з такими операторами: Сільпо – 10 247,70 м², Neopolis – 10 000 м², MD-Fashion – 1 927,68 м² (Under Armour – 335,4 м², STEM – 300 м², Walker – 263 м², Tommy Hilfiger – 200 м², Diesel – 180 м², Calvin Klein – 157 м², Mexx – 142 м², Gant – 136 м², Etam – 110 м², Foxtrot – 1 430,5 м², Bulldozer Group – 1 226,80 м², Librarium – 674,90 м², Falconeri, Tezenis, Calzedonia, Intimissimi – 368,80 м², Master Zoo – 195,90 м², Arena – 195,30 м², New Balance – 194,55 м²,  Jasmine – 171,41 м², "Золотий Вік" – 148,40 м², Lava & Cuce – 116,53 м², Reima – 105,75 м², TORY ART – 79,50 м², СЮФ – 69,60 м², Dominant – 57,50 м²,  Brabrabra – 43,01 м², Aurum – 35,50 м², "Табакерка" – 28,50 м², Yves Rocher – 27,70 м².  

35% орендної площі ТРЦ заброньовані орендарями на підставі протоколів про наміри та перебувають на етапі юридичної фіксації. Досягнуті комерційні домовленості з основними fashion-якорями, представленими на українському ринку. Ведуться перемовини з іншими потенційними орендарями, які мають високу зацікавленість у відкритті своїх магазинів у ТРЦ «Respublika Park».

Про проєкт «Respublika Park»:

  • GBA – 300 000 м²; 

  • GLA – 135 000 м²; 

  • cуперрегіональний ТРЦ (500+ орендарів);

  • правильна конфігурація будівлі, де повністю відсутні «холодні» зони; 

  • загальна площа F&B зони – 11 300 м²;

  • критий паркінг на 3 500 паркомісць.

Торгово-розважальний центр «Respublika Park» – це найамбітніший проєкт на ринку нерухомості Києва, що стане сучасним центром життя мегаполіса. 

Нова айдентика та назва «Respublika Park» розкривають концепцію ТРЦ. Дерево у логотипі бренду символізує перший критий парк у ТРЦ в Україні. 

Філософія поєднання сучасної концепції, природного дизайну, продуманого тенант-міксу, якісного сервісу, інноваційних технологій і надихаючої атмосфери – конкурентні переваги проєкту, які забезпечать його впізнаваність та успіх на ринку. 

Концепція ТРЦ «experience shopping» розроблена з урахуванням динамічної зміни трендів і клієнтських уподобань та максимально орієнтована на відвідувача. Цільова аудиторія ТРЦ – покоління Х, Y, Z, Альфа. Ми запропонуємо новий суперсучасний формат шопінгу, культури відпочинку і розваг.

Розважальний центр Neopolis

У ТРЦ буде відкрито унікальний технологічний парк розваг «Neopolis» площею 10 000 м². Це більше 30-ти кастомізованих атракціонів різного типу (екстремальні, сімейні, інтерактивні, спортивні, з використанням VR, AR і MR технологій), які розраховані на різні вікові групи, від малюків до дорослих відвідувачів. Концепція ультрасучасного простору з інноваційним форматом проведення івентів вирізняє «Neopolis» з-поміж інших традиційних парків розваг. 

На одному поверсі з парком розваг знаходитиметься найбільший в Україні кінотеатр.

Аеродинамічна труба

У ТРЦ «Respublika Park» буде представлено унікальний атракціон для польотів – аеродинамічну трубу. Роботи по проектуванню та виготовленню аеротруби виконує латвійська компанія AERODIUM, один зі світових лідерів у цій галузі, чиї аеротруби використовують Hollywood та парки розваг Disney. 

Дизайн аеротруби розроблений та спроектований з урахуванням архітектурних і дизайнерських рішень ТРЦ. «Respublika Park» стане першим торговим центром у Європі, де аеротруба буде розташована безпосередньо у центральному атріумі будівлі з унікальною оглядовістю. Висота польотної камери становитиме 16 м (у т. ч. скляна колба 10 м), діаметр – від 3,7 м знизу до 5 м вгорі.

Оазис

Крім того, в ТРЦ буде представлено перший зелений парк під дахом «Оазис» у центральному атріумі площею 2 000 м² – зона відпочинку для відвідувачів з фонтаном і гідравлічною сценою для проведення івентів.

Локація та зони охоплення

ТРЦ «Respublika Park» розташований у пішохідній доступності до метро Теремки (9 хв) та у 20-ти хвилинах їзди на авто до центру Києва. Первинна зона охоплення становить 880 000 осіб (в радіусі 5 км), вторинна – 2 100 000 осіб (з урахуванням населених пунктів Вишневе, Боярка, Чабани, Буча, Ірпінь). У безпосередній пішохідній доступності до ТРЦ знаходиться житловий масив на 72 000 мешканців та житловий квартал «Respublika» (17 500 квартир, 48 000 мешканців). Очікувана відвідуваність ТРЦ «Respublika Park» – 50 000 - 60 000 осіб на день. 

Серед додаткових переваг проєкту: 

  • зручна і максимально зрозуміла для відвідувача сучасна навігація всередині та зовні ТРЦ, система навігаційних й інтерактивних вказівників, яка розроблена британською компанією Air Design;

  • система автоматизованого управління паркінгом, розроблена австрійською компанією SKIDATA;

  • унікальний мобільний додаток з функцією побудови маршрутів, пошуком магазинів і сервісів, пошуком автомобіля; 

  • для зручності орендарів ми займаємось розробкою кабінету орендаря для ефективної операційної та бухгалтерської діяльності; 

  • автоматизований гардероб;

  • фасад ТРЦ виконаний у сучасних екстер’єрних рішеннях, з використанням LED-технології, динамічної підсвітки загальною площею 2 800 м², медіа-екран площею 180 м².

До реалізації проєкту «Respublika Park» залучені кращі професійні компанії: 

  • Air Design (Великобританія) – розробка нового фірмового стилю та концепції навігації;

  • TconcepT (Нідерланди) – концепція фасаду та благоустрою території;

  • KCC Entertainment Design (Бельгія) – концепція парку розваг;

  • SKIDATA (Австрія) – система автоматизованого управління паркінгом;

  • Cisco System (США) – IT-рішення та інженерні системи;

  • KAN Development (Україна) – генеральний підрядник;

  • Сolliers International має cтатус «єдиний агент» та працює разом з командою проєкту по залученню орендарів.

Про власників і керівництво компанії ТОВ «ТРЦ Республіка»

Згідно з даними сервісу YouControl, кінцевими бенефіціарами ТОВ «ТРЦ Республіка», створеного у вересні 2019 року, виступають Віталій Хомутиннік, якому належить 25% статутного капіталу компанії, а також громадянин Австрії Сергій Толстунов (75% статутного капіталу).            

У листопаді 2020 р. генеральним директором ТОВ «ТРЦ Республіка» була призначена Юлія Щаслива, яка володіє 18-річною експертизою у девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю. Посаду операційного директора обіймає Анатолій Шахновський. 

Команду департаменту оренди ТРЦ «Respublika Park» очолює Лілія Міненко, яка володіє успішним багаторічним досвідом управління торгово-розважальними центрами. До команди відділу оренди долучились кращі фахівці на ринку брокериджа: Альона Яценко, Тетяна Марковська, Тетяна Копилець та Світлана Горюнова. 

Керівник проєкту «Розважальний центр» – Аліна Білошкурська, яка має локальний та міжнародний досвід реалізації крутих розважальних центрів. 

В маркетинг-команді ТРЦ – Зоряна Солтан та Юлія Новак. 

Служба експлуатації сформована з кращих фахівців з досвідом експлуатації ТРЦ. 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.