Відвідуваність інтернет-магазину “Цитрус” знизилася вдвічі після переходу на резервний сайт. Ритейлер може недоотримати 100 млн грн доходу на місяць

14.01.2022
3753

Фото: ITC.ua

Відвідуваність інтернет-магазину “Цитрус” знизилася вдвічі після блокування сайту citrus.ua і переходу на резервний сайт. Про це повідомляє dev.ua


Як повідомляється, за даними ресурсу Similar Web, щомісячний трафік сайту citrus.ua у листопаді-грудні становив 3 млн користувачів. Відповідно, новий сайт компанії відвідали близько 1,5 млн юзерів. 

«Безумовно, ми зазнали деяких збитків у зв’язку з блокуванням домену. Зараз ми займаємося їх прорахунком, який ляже в основу подачі судових позовів, відкриття кримінальних справ та інших законних методів протидії рейдерству», — повідомили у “Цитрусі”.

У коментарі для Liga.net Дмитро Зінченко зазначив, що через блокування основного сайту та часткову роботу дзеркала (citrus.com.ua), “Цитрус” може недоотримати 100 млн грн доходу на місяць.

Нагадаємо, 12 січня сайт інтернет-магазину “Цитрус” заблокували за рішенням суду, проте у компанії таке рішення вважають незаконним.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.