У мережі “Цитрус” визнали, що сайт не працює за рішенням суду

13.01.2022
2674

Фото: polygraf.net

У компанії визнали, що сайт магазину "Цитрус" не працює за рішенням суду. Про це Liga.Tech повідомили представники компанії.


Повідомляється, що сайт заблокований на підставі визначення, що "суперечить чинному законодавству".

«Ми подали всі необхідні документи для оскарження всіх рішень. Додатково це вчора супроводжувалося хакерськими атаками», – зазначили в “Цитрусі”.

У коментарі dev.ua у компанії пояснили, що таке рішення суду вважають незаконним: «Відповідач не отримав жодних повідомлень про позов, а також з боку позивача не було сплачено позовного збору. Тобто відповідача позбавили права на захист, а також, усупереч здоровому глузду та в односторонньому порядку, використання домену. Домену, який діє на підставі торгової марки, що взагалі не фігурує у поданому позові».

Нагадаємо, 12 січня сайт магазину "Цитрус" перестав працювати. Натомість ритейлер запустив резервний сайт — citrus.com.ua. Тоді причиною цього у компанії назвали "незаконні атаки хакерів".

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.