Як пройшла церемонія нагородження Retail Design Awards 2021. Фоторепортаж

29.12.2021
3275
Retail Design Awards 2021

Фото: Анастасия Рожинская

16 грудня 2021 року на урочистій церемонії було оголошено переможців конкурсу найкращих ритейл-дизайнів  Retail Design Awards 2021 від авторитетного онлайн-медіа про ритейл Retailers.ua. Як пройшов захід, дивіться у нашому фоторепортажі


 

На відкритий конкурс у 12 номинаціях заявки подали 60 компаній.

Переможців було визначено у результаті голосування членів експертного журі. 

"Ми щиро віримо, що ритейл-дизайн - це важлива складова бізнес-моделі будь-якого ритейлера та інструмент створення клієнтського досвіду. А клієнтський досвід - це єдине, за рахунок чого конкурує ритейл сьогодення, — відзначила організаторка конкурсу та видавець Retailers.ua Юлія Белінська під час урочистої церемонії .

“Для роздрібної мережі участь у такій премії – це важливий маркер не лише заради визнання ринку. З погляду маркетингу участь/перемога у конкурсі – безумовна перевага, — розповіла співвласниця компанії idnt Олена Коронотова. — Але це ще й важливий значущий крок для команди проекту, яка розвивала та будувала формат, яка вклала сили та душу у дизайн, сервісну модель, у розвиток мережі”. 

Партнери

Генеральний партнер — група компаній Modern Expo, міжнародний постачальник рішень для ритейлу, що реалізує проекти у понад 70 країнах світу.

Партнер конкурсу — інжинирінгова компанія Nova Light, що створює світлотехнічні системи, які гармонійно інтегрують дизайнерські рішення та маркетингове позиціонування об’єктів ритейлу

Партнер конкурсу — компанія IDNT, що розробляє успішні роздрібні стратегії і формати точок продажів для ритейлу, сервісного бізнесу та банків

Партнери церемонії нагородження: видавництво Book Chef, Паперовий еко-світ

Інформаційні та медіа-партнери: видання Commercial Property, Property Times, авторський ютуб-проект Андрія Жука “За рамками ритейлу”


Список переможців Retail Design Awards 2021

1. Продуктовий супермаркет

Сільпо (Respublika Park)

2. Побутова техніка і електроніка

АЛЛО Max (Respublika Park)

3. Косметика і парфумерія, краса та здоров’я

Перша Аптека (Харків)

4.Одяг, взуття та спорттовари

INTERTOP (Respublika Park)

5.Дитячі товари

My Play (ТЦ Дафі)

6. Реновація року

Сільпо ( ТЦ City Center)

7.Convenience store (магазин "біля дому")

Socar (Харків)

8.Omni магазин/точка видачі

Rozetka (Харків)

9.Магазин у сегменті premium

Anywell Facial bar (ЦУМ)

10.Товари для дому та творчості

LIBRARIUM (ТЦ Retroville)

11.Ювелірний рітейл

Sova jewelry (ТЦ Україна)

12. Кращий дизайн ТРЦ

ТЦ Respublika Park

13. Вибір соцмереж

Сільпо ( ТЦ City Center)

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.