Номінант Retail Design Awards2021: одеський ТРЦ «ОСТРІВ»

13.12.2021
4288
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих ритейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці «Магазин тижня» номінантів премії. У номінації «Найкращий дизайн ТРЦ» бере участь одеський ТРЦ «ОСТРІВ», що відкрився у 2020 році


Торгово-розважальний центр з футуристичною архітектурою та затишною атмосферою. Ідеальна локація із зручною транспортною розв'язкою, а також поверхнева сегментація брендів зробить шопінг швидким та приємним.

Також цей проект розкриває талант мешканців Одеси та його особливу самобутність. Все у проекті, від розробки архітектурної концепції, дизайну, внутрішньої інфраструктури та до будівництва, виконання ремонтних та оздоблювальних робіт, реалізовано мешканцями південного міста. Дизайнери проекту команда Beletage Design Group упевнені, що підхід “Think local” залучатиме одеситів та гостей міста.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.