Власники франшизи Usupso запустили новий бренд в Україні - O!Some

15.11.2021
2382

Власники франшизи Usupso в Україні запустили нову мережу магазинів в азіатському стилі O!Some. Рітейл-бренд працює не з франшизи, а створено з нуля, повідомили у компанії. Перший магазин відкрився в Одесі 26 жовтня.


 

Магазини O!Some розраховані на тінейджерів та їхніх батьків, повідомляють у компанії. Назва бренду - пряме посилання до англійського слова awesome (чудовий, що тремтить).

За словами співвласника української мережі Usupso, Маріанни Самсонової, ідея нового бренду зародилася ще два роки тому. Автори ідеї обіцяють, що "кожне відвідування магазину перетвориться на неповторний досвід емоційного шопінгу".

У магазинах буде представлений асортимент товарів, що постійно оновлюються. Крім одягу та різних аксесуарів, у магазинах з'явиться азіатська їжа у стіках, у тому числі напої та солодощі.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.