Мережа Comfy почала розвивати новий формат невеликих магазинів - "Comfy-Точка"

09.11.2021
3033

Фото: Comfy

Рітейлер побутової техніки та електроніки Comfy розвиває новий формат "Comfy-Точка". Це невеликі магазини площею 50 кв.м. зі складом площею 100–150 кв.м. У Києві вже працює три точки у такому форматі — поряд зі станціями метро "Політехнічний інститут", "Дарниця" та на Троєщині.


 

За словами генерального директора компанії Ігоря Хижняка, "Comfy-Точка" - це новий міський формат міні-магазинів з повноцінним складом та асортиментом товарів, доступних для отримання день у день. Усередині точки також є можливість купити найбільш популярні товари: електроніка та комп'ютерна периферія, дитячі іграшки, побутова хімія та товари для дому, товари регулярного споживання та витратні матеріали. Асортимент товарів на вітринах у різних точках відрізнятиметься, виходячи з попиту з боку локальних покупців.

Відкриття більшої кількості магазинів з великими складами вплине на швидкість адресної доставки замовлень, зазначають у компанії.

До кінця року ще чотири "Comfy-точки" відкриються у різних районах столиці.

 

 

Фото: пресслужба Comfy

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.