Comfy запускає дитячий бренд Comfy Kids

22.09.2021
2376

Фото: Comfy

 

Компанія Comfy, розширює асортимент дитячих товарів та запускає бренд Comfy Kids. Про це повідомляється на сайті компанії.


Comfy Kids – це 

  • новий розділ з дитячими товарами на сайті Comfy.ua, в якому представлений асортимент дитячих іграшок і товарів для творчості, товарів для майбутніх мам, памперсів і товарів для гігієни, дитячого текстилю і меблів, товарів для безпеки малюків, дитячого транспорту – від колясок до самокатів і велосипедів та багато іншого від провідних виробників;

  • сайт зі зручним пошуком та анімованими картками товарів;

  • shop-in-shop  брендів Lego і Pampers.

Разом з брендом Comfy Kids з’явився новий сервіс “Грай-Повертай”. Він дозволяє протягом 12 місяців після покупки товару повернути його (у будь-якому стані, навіть зламану іграшку) і отримати до 100% від вартості товару на бонусну картку Comfy. Отримані бонуси можна витратити на нові покупки в Comfy та Comfy Kids. 

Ще один сервіс у Comfy Kids – “Повертай 30”. Він дозволяє протягом 30 днів повернути іграшку або інший дитячий товар (без пошкоджень та у фірмовій упаковці). 

Також покупцям дитячих товарів у Comfy Kids  доступні всі звичні пропозиції від покупок у Comfy.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.