"Нова пошта" збирається встановлювати поштомати у під'їздах. До цього компанія встановила кілька поштоматів на території житлових комплексів

09.11.2021
2452

Фото: "Новая почта"

"Нова пошта" у містах-мільйонниках почала встановлювати поштомати у під'їздах будинків. Про це повідомили у прес-службі компанії. Мешканці під'їздів можуть замовити встановлення поштомату. Для цього потрібно заповнити на сайті анкету та вказати адресу установки.


 

У компанії повідомляють, що заявка розглядається до двох днів, після чого оператор зв'язується із клієнтом. Тільки після отримання всіх необхідних дозволів компанія здійснює встановлення.

Поштомат можна встановити як у під'їздах нових, так і старих житлових будинків. Є кілька видів моделей на 10, 16, 24, 36 та 48 осередків. Якщо інфраструктура будівлі не пристосована до встановлення пошти всередині, її можна поставити біля будинку. Важливо, що поштомати у під'їздах можуть користуватися виключно мешканці цього під'їзду. Поштомати працюють цілодобово. Отримати з поштомату можна лише оплачені посилки до 20 кг фактичної ваги та оціночною вартістю до 6000 грн. Максимальні габарити відправлення – 40х60х30 см. Якщо з якихось причин одержувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на третій день його перемістять до найближчого відділення "Нової пошти".

«Це повністю безконтактний спосіб отримання посилки і при цьому суттєво заощаджує час. Адже можна просто у капцях і домашньому одязі спуститися на перший поверх будинку і забрати свою посилку у будь-який зручний час», - повідомляють у компанії.

  • Нагадаємо, "Нова пошта" почала встановлювати поштомати на території деяких київських ЖК ще у 2019 році.
  • У планах компанії розширити мережу пошти до 17 000 точок до кінця 2021 року.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.