Instagram дозволив усім користувачам ділитися посиланнями в Stories. Раніше це було можливо тільки для тих, у кого більше 10000 фоловерів

28.10.2021
1940

Фото:instaplus.me

Соцмережа Instagram надала всім користувачам доступ до можливості прикріплювати гіперпосилання у Stories незалежно від статусу облікового запису. Про це повідомляється у блозі Instagram.


 Раніше така послуга була доступною лише для перевірених акаунтів, або ж користувачам, які мають не менше 10 000 підписників.

Для того, щоб додати посилання, потрібно зайти в інструмент стікерів після завантаження контенту у свою історію, натиснути на стікер «Посилання» і ввести бажаний URL. Коли інші користувачі натиснуть на цей стікер, вони автоматично перейдуть за вказаним посиланням.

«Ми почули від решти учасників нашої спільноти, що вони також хочуть ділитися важливими речами зі своїми друзями та родиною. Чим би ви не займалися, від готування до волонтерства чи покупок, тепер ви можете поділитися цим у Stories — незалежно від розміру вашого облікового запису», — додали у соцмережі.

Для брендів це додаткова можливість використовувати Stories, як інструмент комунікації. А оскільки Instagram все більше прагне приділяти більше уваги відеоконтенту, такому як Stories та Reels, можна очікувати, що сама платформа все більше акцентуватиме увагу на використанні Stories.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.