В одному із цехів заводу "Арсенал" планують відкрити фудхол від Tarantino Family

26.10.2021
2259

У колишньому четвертому корпусі заводу "Арсенал" біля кінотеатру "Зоряний" розпочали будівельні роботи. Там планують відкрити новий фудхол від співвласника мережі ресторанів Tarantino Family Дмитра Федотенкова. Про це повідомляє The Village.


Федотенков є власником ділянки, на якій розташований четвертий корпус заводу "Арсенал". За його словами, реконструкція має на увазі демонтаж: бічні "вуха" будуть знесені повністю, бо перебувають в аварійному стані. У корпусі також планується створити комплекс із фермерським ринком та ринком їжі.

Раніше на цій території забудовник "Укрбуду" планував побудувати бізнес-центр Arsenal Plaza. У грудні 2019 року саме Федотенков придбав частку екс-президента "Укрбуд" Максима Микитася у проекті, повідомляло видання НВ.

  • Нові проекти фудмаркетів та фудхолів з'являються у Києві протягом кількох років. Перший фудмаркет у Києві відкрив ресторатор Алекс Купер у 2019 році на території колишнього заводу "Арсенал". Згодом відкрився ще один фудмаркет – Бухта Food Station – власника "Вуличної їжі" Романа Тугашева. У 2020 року власний фудхол Gastrofamily Food Market відкрив ресторатор Дмитро Борисов.
  • Серед відкриттів цього року: фудмаркет Stars у 2021 у ТРЦ Blockbuster Mall, а також Garage від GoodWine.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.