У Києві відкрився фуд-простір "Рейтарська Circle". Що він собою являє?

30.08.2021
6711

The Village

У Києві у відреконструйованій 35-літній будівлі за поліклінікою "Спілки письменників України" у тестовому режимі відкрився фуд-простір "Рейтарська Circle". Це місце з п'ятьма гастрорезидентами (ресторанами), над яким працював власник галереї The Naked Room Марк Уілкінс, повідомляє The Village.


 "Рейтарська Circle" - це фуд-платформа з п'ятьма гастрономічними резидентами, яка розташовується у відреконструйованій будівлі на Рейтарській. Ініціатором і директором комплексу є власник галереї The Naked Room Марк Уілкінс, а співзасновниками - Ігор Фарберов і Євген Лавренюк (Dream Hostel), Саша Чернявський (23/32 Film Production) і Антон Рубан (Spell).

У "Рейтарська Circle" п'ять резидентів: Міша і Даша Кацуріни з проектом "Японський Привіт", Любов Цибульська і Микита Москаленко з Kometa Pizza, Віктор Шраменко і Ксенія Полтавець з Fresh Black і "Ніша Deli", Віктор Олейников і Сергій Пилипенко з винною крамницею Roots і Софія Теребова з кафе-кондитерської March & Co.

Локація

Будівля, у якій знаходиться "Рейтарська Circle", була відкрита у 1986 році. Раніше ця будівля округлої форми діаметром у 16 метрів було місцем для медичних оглядів пацієнтів поліклініки. У 2007 році його приватизували, а через рік ротонду відокремили від комплексу і продали приватному власнику.

Як відзначають засновники "Рейтарська Circle", вони намагалися відновити первісний вигляд будівлі. Головною зміною стало оформлення атріуму у просторі. Технічні приміщення у підвальному приміщенні інтегрували у загальну площу, поєднавши два рівня і дах по сходах.

Резиденти

"Японський привіт"

"Японський Привіт" - четвертий заклад рестораторів Михайла і Даші Кацуріних. Ресторан присвячений культурі їжі Японії. Він розташований на першому поверсі "Рейтарська Circle« » разом з Kometa Pizza. Тут приблизно 45 посадочних місць, ще 45 місць планують забезпечити на літній терасі на даху.

Kometa Pizza

Kometa Pizza - це новий ресторан від засновників кафе Zigzag Любові Цибульської та Микити Москаленко. Тут піцу подають як цілим пирогом так і окремими слайсами. У закладі приблизно 40 посадочних місць.

Fresh Black

Fresh Black - це українська кавова компанія. У "Рейтарська Circle" її засновники Віктор Шраменко і Ксенія Полтавець облаштували кавовий бар. У Корнер на цокольному поверсі встановили ростер для обсмажування кави, а 20 посадочних місць облаштували на території колишньої ніші басейну.

Протягом першого тижня Fresh Black працює у тестовому режимі з 09:00, але незабаром ресторан буде починати роботу о 08:00.

"Ніша Deli"

"Ніша Deli" - ще один корнер "Рейтарська Circle" від засновників Fresh Black. Тут пропонують невелике меню страв від шефа Микити Позняка, а також делікатеси власного виробництва.

Roots

Roots - це українська компанія, яка спеціалізується на поставках вина від сімейних виноробств. У "Рейтарська Circle" вона представила 150 різновидів вин.

March & Co

March & Co - це кондитерська, яка у "Рейтарська Circle" відкрила свій перший фізичний ресторан. У меню - фірмові торти і десерти March&Co, включаючи трубочки зі згущеним молоком і десерти у банках to go. Згодом планують запустити лінійку "здорових десертів" і сніданки.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.