Дмитро Борисов відкрив перший Gastrofamily Market на Лівому березі

08.09.2021
3391

Фото: Facebook/Дима Борисов

У Києві 7 вересня відбулося відкриття Gastrofamily Food Market - фуд-холу від ресторатора Дмитра Борисова. Про це він повідомив у Facebook. Gastrofamily Food Market на Дарницькій площі – четвертий заклад формату і перший на Лівому березі.


Gastrofamily Food Market на Дарницькій площі — найбільший заклад формату: він займатиме дві будівлі, матиме дві літні тераси, власну парковку та об’єднає 7 популярних форматів.

Наразі відкрита перша частина закладу за адресою: Празька, 1: тут розташовані корнери “Білий Налив”, Dogz&Burgerz та БПШ.

Друга частина знаходитиметься у колишньому приміщенні нічного клубу “Стрілка” і включатиме ще чотири корнери: роли та морепродукти від Mushlya, азійський формат Oxota na Ovets, піцу та пінцу Pinzarella та грузинський формат “Шашлики, вино і друзі”.

Крім того, фуд-хол буде працювати як virtual hall з dark kitchens для розвитку доставки всіх брендів компанії на лівому березі. Доставку здійснюватимуть через сервіс GFM Delivery.

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Фото: https://www.facebook.com/photo/?fbid=5060706873945785&set=pcb.5060676870615452

  • Gastrofamily Food Market — це формат фудхолів від “Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова”. Перший GFM відкрили минулого року на Бессарабці, також формат запустили у співпраці з мережею АЗК WOG на вулиці Стеценка, а навесні відкрили третій на проспекті Героїв Сталінграда на Оболоні. 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.