Rocket запустився у Португалії. Це шоста країна, у якій працює сервіс доставки

22.10.2021
1809

Фото: https://www.facebook.com/Yukhymchuk.Aleksey

Український сервіс доставки їжі Rocket запустився у Португалії. Про це повідомив співзасновник Rocket Олексій Юхимчук у Facebook


Першим містом, у якому працює доставка, став Лісабон.

«З кожною новою країною ми все більше наближаємося до" ідеального запуску "(якщо таке взагалі можливо). Success rate не повинен бути 100%. Завжди має залишатися простір для поліпшення », - написав Юхимчук.

Першою країною за межами України, де Rocket запустив свою доставку, став Кіпр. Компанія запустила її у кінці 2020 року. Потім, у квітні 2021 року Rocket вийшов на ринок Нідерландів.

«Розвивати food-tech - це не прогулюватися у парку. Конкуренція сильна, але швидкість зростання самого ринку вище, ніж побудова бізнес процесів », - написав Юхимчук.

У червні Rocket запустився у Греції і Франції. У планах компанії на цей рік - вихід ще у п'яти європейських країнах, включаючи Португалію.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.