Lacoste планує відкрити перший в Україні і четвертий у світі магазин у концепті Le Club Evolution

19.10.2021
2231
Новый магазин Lacoste в концепции Le Club Evolution

Фото: Lacoste

У жовтні в ТРЦ Ocean Plaza Lacoste планує відкрити перший в Україні і четвертий у світі магазин у концепті Le Club Evolution. Про це розповів в інтерв'ю RAU генеральний директор Lacoste Ukraine Айхан А. Бірлік.


 Le Club Evolution — нова концепція для бренду і вже реалізована у двох локаціях: в Бразилії та Аргентині. Як повідомляє Fashion Network, концепція "орієнтована на мистецтво, інновації та почуття спільності". На відміну від магазинів концепції Le Club, в яких основна увага приділяється класичним моделям і сорочкам-поло, у Le Club Evolution представлено повна пропозиція бренду з акцентом на повсякденні образи. Крім того, традиційні вітрини з манекенами у Le Club Evolution представлені у вигляді діджитал-екранів з відео рекламної кампанії бренду.

Варто відзначити, що рітейлер в Україні вже відкрив магазини у концепції Le Club.

За словами генерального директора Lacoste Ukraine у четвертому кварталі 2021 року також ще відкриють новий магазин у ТРЦ Respublika Park.

  • Перший бутік Lacoste в Україні був відкритий у 2008 році.
  • Зараз в Україні 30 діючих магазинів Lacoste: у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові та Львові.
  • У рітейлера також є онлайн-магазин.
  • У середньому в сезон асортимент бренду представлений близько 1200 SKU у різних групових категоріях. 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.