Мережу магазинів для будинку Butlers виставили на продаж за $1,2 млн. Менеджмент компанії говорить про "залучення нових інвесторів"

13.10.2021
2556

Gulliver

11 жовтня на сайті InVenture виставлено оголошення про продаж 7 роздрібних магазинів мережі німецького бренду товарів для дому та декору Butlers вартістю $ 1,2 млн, на це звернув увагу портал rau.ua.


 

На продаж виставлено сім магазинів мережі (площею від 120 до 350 кв. М), розташованих у Києві (ТРЦ Ocean Plaza, ТРЦ Gulliver, ТРЦ Lavina, ТРЦ Piramida, ТРЦ Komod), Львові (ТРЦ King Cross Leopolis) і Дніпрі (ТРЦ " Мост-сіті ").

Retailers звернувся за номером телефону на сайті InVenture, на якому опубліковано оголошення про продаж. Співробітниця InVenture, яка відмовилася представлятися, пояснила, що "причиною продажу може бути те, що власники переорієнтуються".

На запит видання відповів COO (головний операційний директор) компанії Zeebra (бренди Butlers, Glossip, Six, Iam) Георгій Шалдирван, який сказав, що мережа Butlers не планує закриватися, а саме шукає нових інвесторів. Він додав, що у результаті структура управління корпоративних прав може змінитися. Шалдирван не уточнив причини продажу мережі.

Що відомо про Butlers?

Бренд Butlers з'явився в Україні більше 12 років тому на підставі франчайзингового договору з німецьким брендом. Робота українського Butlers здійснювалася на ексклюзивних правах з автоматичним продовженням. Пізніше бренд відкрив інтернет-магазин.

  • Асортимент рітейлера - це товари для будинку: посуд, меблі, домашній текстиль і декор, ін.
  • Цільова аудиторія - 70% - жінки і 30% - чоловіки із середнім доходом.
  • Середній чек - 1000 грн, в онлайн-магазині - 4000 грн.
  • Основні конкуренти українського Butlers - IKEA, Jysk, Zara Home і Галерея Деко.

Автори: Олександр Шаріпов, Людмила Будіна

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.