Мережа магазинів для дому Butlers розповіла чому шукає інвесторів

26.10.2021
2119

Фото: ua-retail.com

За інформацією Liga.net, причина залучення інвестора – бажання розвиватися. 


«Позикові кошти в Україні дорогі, у банків відсотки на рівні середньоринкової EBITDA у сегменті роздробу – товарів для дому – це 10-15%. Ми можемо розвиватися і без додаткового фінансування, але не з тією швидкістю, з якою б хотілося. Відбудеться угода чи ні, залежить від пропозицій і фінального узгодження умов», – розповів виданню головний операційний директор Zeebra Георгій Шалдирван.

За його словами, мережа магазинів розглядає залучення як інституційного, так і портфельного інвестора. А також вже веде переговори з декількома компаніями, частина проводить due diligence (процедура незалежної перевірки компанії — ред.) Butlers.

Нагадаємо, 11 жовтня на сайті InVenture було виставлено оголошення про продаж 7 роздрібних магазинів мережі німецького бренду товарів для дому та декору Butlers вартістю $1,2 млн. Тоді головний операційний директор Zeebra Георгій Шалдирван повідомив Retailers, що мережа Butlers не планує закриватися, а саме шукає нових інвесторів.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.