Inditex ліквідує свій бренд Uterqüe. В Україні також планується закрити єдиний магазин

12.10.2021
5165

Фото: ТРЦ Gulliver

У кінці вересня 2021 року стало відомо про те, що група Inditex ліквідує свій бренд одягу Uterqüe на ринках США, Канади, Мексики і Туреччини. Замість цього бренд буде інтегрований у мережу магазинів Massimo Dutti, яка також належить Inditex. Retailers вирішив дізнатися, що станеться з єдиним магазином в Україні. Як з'ясувалося, його теж закриють.


Про ліквідацію мережі бренду в Україні та інтегрування залишків у магазини Massimo Dutti, на правах анонімності, Retailers розповів консультант з комерційної нерухомості. «Йдеться тільки про фізичний магазин, який на даний момент єдиний в Україні, онлайн-магазин буде працювати і далі», — зазначив він.

Інформацію про закриття фізичного магазину в Україні підтвердили також у магазині Uterqüe, який працює у ТРЦ Gulliver, по телефону, вказаному для зв'язку. Однак від подальших коментарів представник магазину відмовився.

У ТРЦ Gulliver, який став першою локацією для бренду у 2016 році, інформацію про закриття не підтвердили, сказавши, що їм відома тільки загальна інформація про закриття магазинів Uterqüe у світі.

Retailers також намагався зв'язатися з головним офісом компанії Inditex. Однак кореспонденту Retailers не вдалося отримати офіційну відповідь на момент виходу статті.

Авторка: Вікторія Лаврентій

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.