McDonald's відкрив перший ресторан уздовж автотраси у Київській області

08.10.2021
2967

Фото: пресс-служба McDonald`s

McDonald's відкрив 8 жовтня перший ресторан McDonald's уздовж автотраси у Київській області, у селі Гора. Про це повідомила пресслужба мережі.


Про те, що у наступному році мережа ресторанів швидкого харчування планує в Україні розвиток мережі вздовж доріг, раніше повідомив директор з розвитку McDonald's Ukraine Віталій Стефурак. За його словами, компанія збільшує плани по відкриттю закладів. Є три загальних напрямки розширення: міста-мільйонники та їх сателіти, обласні міста, транспортні хаби і дорожні об'єкти.

Як виглядає новий McDonald's?

  • Одноповерховий ресторан має 94 посадочних місця у залі і 92 на терасі.
  • Сервіс McDrive з діджитал моніторами має дві лінії обслуговування.
  • У закладі вперше використовується роботизована станція напоїв, завдяки якій напої відвідувачам будуть наливатися автоматично, без залучення співробітників.
  • Всередині закладу також працює вісім терміналів самообслуговування

Відкриваючи ресторан у с. Гора, компанія інвестує у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними виробниками і формування системи кругової роботи з відходами шляхом пошуку партнерів у регіоні, повідомляється у прес-релізі компанії.

.

 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.