Rozetka відкрила першу офлайн-аптеку в Києві

30.09.2021
4425

Фото: facebook.com/elena.rasputnaa

Про те, що онлайн-рітейлер відкрив офлайн-аптеку, у Facebook написала фахівець з маркетингу Rozetka Олена Розпутна. Аптека знаходиться у флагманському магазині Rozetka біля станції метро Почайна у Києві. Всередині можна купити ліки і аптечні товари.


 У держреєстрах міститься інформація про створення у квітні 2021 року ТОВ "Розетка Мед", яке отримало ліцензію Держлікслужби на ведення господарської діяльності з торгівлі лікарськими засобами, відзначає RAU. Ліцензія діє з 20 травня 2021 року і передбачає роздрібну торгівлю медикаментами Rozetka "Аптека №1" за адресою Київ, проспект Степана Бандери, 6, корпус 3.

Більш детальна інформація про новий об'єкт відсутній. Retailers звернувся до компанії за коментарем.

Через пандемію і зміни споживчих звичок e-commerce весь 2020 рік переживав фантастичне зростання, торкнувшись сфери продажу і доставки ліків. На цьому ринку у Rozetka серйозний конкурент - Liki24. Відвідуваність сервісу, за даними SimilarWeb, у серпні склала 1,58 млн. Оборот компанії у 2020 році збільшився з $5 до $20 млн. У 2021-му сервіс запустився у двох нових європейських країнах: Польщі та Румунії.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.