Dragon Capital придбав бізнес-центр Viking у Львові

28.09.2021
2273

Фото: Viking park Lviv

Компанія Dragon Capital завершила угоду з придбання бізнес-центру Viking у Львові. Про це повідомляє прес-служба компанії.


БЦ Viking — це новий офісний об’єкт класу «А», складається з двох секцій (9 та 12 поверхів відповідно) загальною площею 18 766,1 кв.м., а також парковки на 102 машиномісця. Об’єкт було введено в експлуатацію у серпні 2021 року.

«Це наш другий бізнес-центр у Львові та 14-ий у портфелі офісної нерухомості Dragon Capital в Україні, – зазначив Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. – Перший офісний об’єкт у Львові ми збудували у 2020 році в рамках розширення нашого ТРЦ Victoria Gardens, додавши до 52 000 кв.м. торгових площ 8 000 кв.м. офісів. Ми бачимо великий потенціал на ринку комерційної нерухомості Львова і окрім торгових та офісних об’єктів розвиваємо тут також масштабний проєкт індустріального парку М10 Lviv Industrial Park на понад 140 000 кв.м.».

Першими орендарями бізнес-центру стали IT-компанії.

  • Нещодавно компанія Dragon Capital купила Трускавецький завод мінеральних вод (ТМ “Трускавецька” ).

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.