Moyo запустив послугу авіадоставки. Клієнти можуть отримати замовлення того ж дня

23.09.2021
1815

Фото:Moyo

Рітейлер техніки та електроніки Moyo запустив послугу авіадоставки у Харків, Дніпро, Львів і Запоріжжя. Незабаром компанія планує розширити послугу до Одеси, Херсона, Миколаєва, Кривого Рогу, Івано-Франківська, Ужгорода та Чернівців. Про це повідомляє пресслужба.


 Як повідомляється,сплативши покупку на сайті moyo.ua, клієнт може отримати товар у той же день і навіть серед ночі, якщо у цьому є необхідність. Так, замовлення, оформлені до 4:30 ранку потраплять до клієнта вже о 14:30 цього ж дня, а замовлення, оформлені до 09:30, будуть у точці видачі вже о 19:30.

Під час замовлення є можливість обрати варіанти доставки: у магазин Moyo, найближчу АЗС партнерів або ж адресна доставка до дверей. Єдина умова:вага покупки не повинна перевищувати 30 кг.  За даними сайту MOYO, вартість авіадоставки стартує від 200 грн і залежить від ваги товару.

«Отримати товар у день замовлення — раніше таке не завжди було можливо навіть у межах одного міста. Ми стали першими ластівками авіадоставки в Україні і вже тішимо клієнтів новим рівнем сервісу. Головне бізнес-завдання Moyo — через інновації постійно покращувати клієнтський досвід, і особливо приємно, коли наші проєкти задають нові стандарти у вітчизняному рітейлі. У найближчих планах нашої компанії розширити географію доставки та підключити Одесу, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Ужгород та Чернівці», — коментує генеральний директор мережі Moyo, Валентин Івакін.

  • Нагадаємо,  авіадоставку вже запустила “Нова пошта”. А нещодавно компанія вперше в Україні здійснила доставку посилки за допомогою безпілотника. 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.