Walmart запускає службу доставки Golocal. Нею може скористатися будь-який роздрібний продавець у США

25.08.2021
2837

До кінця 2021 року один з найбільших світових рітейлерів Walmart запустить нову платформу Golocal - службу доставки, якою можуть скористатися малі і великі продавці, повідомляють у компанії.


 

За допомогою B2B-платформи Golocal будь-який продавець може здійснювати заплановані, позапланові доставки або доставку день-у-день, використовуючи мережу і логістику Walmart. Golocal працює на базі тих сервісів, які рітейлер раніше розробляв для власних потреб у доставці.

При цьому у компанії відзначають, що якщо продавець користується Golocal, це не означає, що замовлення клієнта буде доставляти співробітник Walmart. Крім того, у компанії відзначають, що будуть представлені два формати доставки: протягом двох годин і протягом двох днів.

Надалі Walmart планує поліпшити Golocal - наприклад, додати більше нових послуг і здійснювати доставку за допомогою дронів, які зараз рітейлер тестує у своїй експрес-доставці.

Джерело: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.