Компанія Hudson's Bay переформатує частину своїх універмагів під коворкінг-простір

25.08.2021
1198

Одна з найстаріших торгових корпорацій світу Hudson's Bay Co ( "компанія Гудзонової затоки") починає процес трансформації частини своїх колишніх і нинішніх універмагів Saks Fifth Avenue і приміщень Lord&Taylor під коворкінг. Таке рішення було прийнято у зв'язку з ростом популярності дистанційної роботи, повідомляють у Hudson's Bay.


Партнером з розвитку коворкінг Hudson's Bay стала компанія WeWork, спільно з якою було утворено нове підприємство - SaksWorks. Перші п'ять просторів для спільної роботи відкриються у вересні 2021 року у Нью-Йорку.

У зв'язку з тим, що віддалена робота стала дуже популярною серед американців і канадців, які хочуть продовжувати працювати хоча б частково в офісі, Hudson's Bay розраховує отримати прибуток від роботи нових коворкінгів.

SaksWorks якраз планує відкривати нові простори у передмістях, де попит на такі послуги вище, адже багато співробітників компаній не хочуть працювати вдома, але у той же час уникають довгих поїздок на роботу у місто.

Джерело: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.