Bolt Food готується до запуску у Дніпрі у вересні. Це третє місто України для сервісу

20.08.2021
3834

Фото: Bolt

Сервіс доставки їжі з ресторанів Bolt Food запуститься у Дніпрі у вересні. За інформацією Telegram-каналу "Реве та стогне ресторатор" компанія вже почала шукати кур'єрів і підключати ресторани у Дніпрі.


За словами регіонального менеджера Bolt Food в Україні Ігоря Шрамко, зараз до служби доставки у Дніпрі вже підключили KFC і «Пузата Хата». З іншими закладами Bolt Food ще веде переговори.

З моменту запуску доставка їжі буде доступна у центральних районах міста.

"Реве та стогне ресторатор" опитав кількох власників закладів з Дніпра.

«Судячи з київським старту, Bolt Food - досить сильний конкурент, - говорить засновник закладів« Кеди Мистецтвознавця »,« Каструлька праски варить рис »і« Донерная »Денис Жаткін. - Я прогнозую, що один-два місяці у Дніпропетровську також буде безкоштовна доставка, всі люди перейдуть на додаток Bolt Food, тому працювати з новим сервісом на старті буде вигідно ». На думку Дениса прихід на ринок такого великого гравця змусить змінюватися і конкурентів. Роман Зелений, співзасновник ресторанів SiSi, Padre, які працюють з Rocket, вважає, що якщо у Bolt Food будуть такі ж умови комісії, як у інших служб доставки, - від 36%, то переваг роботи з цим сервісом він для себе не бачить.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.