Bolt залучила $713 млн інвестицій. Частина з них піде на розвиток сервісу доставки їжі Bolt Food

02.08.2021
2005

Фото: Mintrans

Естонська компанія Bolt залучила $ 713 млн інвестицій. Про це повідомляє видання CNBC. Оцінка компанії збільшилися до $4,75 млрд. Попередня оцінка Bolt - $2 млрд. Попередній раунд компанія закрила у березні цього року. Bolt залучила 20 млн євро від Міжнародної фінансової корпорації (IFC), що входить в структуру Світового банку.


 

Залучені кошти в компанії планують вкласти у розвиток сервісу доставки їжі Bolt Food. Зокрема, запустити його у десяти європейських країнах включаючи Швецію, Португалію, Хорватію і Румунію. У 2021 році він працює близько у  40 країнах Європи, включаючи  Україну, а також в Азії та Африці.

Як і інші компанії ніші, Bolt сильно впала у доходах на початку пандемії коронавіруса, відзначає CNBC. Однак, в останні місяці ситуація стабілізувалася, оскільки країни почали скасовувати карантинні обмеження. У серпні 2021 року у Bolt 75 млн користувачів у 45 країнах Європи та Африки.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.