McDonald`s завершив реконструкцію двох київських ресторанів, інвестувавши у них $ 4,5 млн

30.07.2021
2810

Фото: McDonald`s

McDonald`s завершив реконструкцію двох ресторанів у Києві: на київському автовокзалі та на Позняках. Ці два ресторани були одними з перших, які були відкриті у Києві близько 20-ти років тому. Сума інвестицій у проекти склала $ 4,5 млн. Про це повідомляє прес-служба.


Після реконструкції заклади стали двоповерховими. Зокрема, McDonald`s на Позняках тепер може вмістити у себе 205 гостей, а на терасі — 112. В оновленому ресторані з'явилися робот-транспортер, ліфт для доставки замовлень з кухні на другий поверх, 16 терміналів самообслуговування, а також окрема кімната для видачі замовлень для доставки.

Площа приміщення McDonald`s на автовокзалі збільшилася у два рази і тепер може розмістити близько 300 гостей. У ресторані також була встановлена ​​додаткова лінія McDrive і діджитал меню-борди.

McDonald`s у подальшому має намір інвестувати у розвиток ресторанів як у Києві так і у інших регіонах України. Сума інвестицій, яку анонсувала компанія на початку 2021 року, складе $42 млн. У 2021 році компанія має намір відкрити більше 10 нових ресторанів по всій країні та розширити регіони своєї присутності у нових містах: Хмельницькому, Луцьку та Білій Церкві.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.