Philip Morris планує припинити продаж традиційних сигарет. Замість цього компанія запропонує "безпечні" альтернативи

27.07.2021
2611

Фото: Gene J. Puskar/AP Images

 

Американська тютюнова компанія Philip Morris припинить продаж традиційних цигарок у Великій Британії у найближчі 10 років. Про це повідомляє Forbes  з посиланням на газету Daily Mail.


Гендиректор компанії Яцек Ольчак порівняв цигарки з бензиновими автомобілями, які будуть заборонені у Великій Британії до 2030 року. Він закликав уряд країни зробити те саме з цигарками, пише The Telegraph. А також запропонував альтернативи, такі, як електронні цигарки або пристрої нагрівання тютюну, які вважаються менш шкідливими.

 Намір відмовитися від цигарок частково зумовлений політикою уряду, адже Велика Британія зобовʼязалася до 2030 року скоротити поширеність куріння на третину, до 5%.

  • У 2016 році Philip Morris заявила про плани переходу до "майбутнього без диму". Компанія придбала британського виробника інгаляторів для доставки ліків Vectura за $1,2 млрд. Також Philip Morris придбала за $820 млн виробника нікотинової жувальної гумки і пероральних знеболюючих засобів Fertin Pharma.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.