СБУ і Нацполіція закрили магазини B2B Jewelry

26.07.2021
1252

Фото: epravda.com.ua

СБУ і Нацполіція провели серію обшуків у магазинах Миколи Гонти B2B Jewelry. Після цього мережу, яка отримала характеристику фінансової піраміди, закрили. Про це повідомляє Liga.net з посиланням на відеозвернення керівництва компанії. Додатково цю інформацію підтвердили співрозмовники Liga у Нацполіціі і СБУ.


«Правоохоронні органи винесли усі прикраси з ювелірних салонів. Усі наші магазини, а також виробництво спустошили і опломбували. Керівництво компанії обов'язково прокоментує ситуацію, як тільки дочекається офіційно позиції від держорганів, які вирішили закрити проект», — йдеться в заяві B2B Jewelry.

У B2B Jewelry також заявляють, що створили петицію на сайті президента з вимогою "зберегти проект і дати можливість працювати всім магазинам B2B Jewelry в Україні".

  • Діяльність компанії вже припиняли у 2020-му, тоді СБУ підрахувала, що від піраміди постраждали 600 000 українців, вони віддали B2B Jewelry $250 млн. Однак у 2021-му магазини знову відновили свою роботу.
  • На початку липня Bihus.Info повідомило, що B2B Jewerly відновила свою повноцінну роботу, незважаючи на блокування. В СБУ пояснили, що магазини B2B Jewelry продовжують працювати, щоб інвестори мали можливість обміняти вже придбані цінні папери на гроші або продукцію.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.