Food vs Marketing запустив доставку з ринку "Столичний"

14.07.2021
3147

Фото: eprada.com.ua

Засновник Food vs Marketing — компанії, яка розвиває формати Ramen vs Marketing і Banh Mi vs Marketing у Києві, Женя Михайленко, запускає доставку з ринку "Столичний". Про це він написав у своєму Facebook.


«Наша доставка базується на людському відношенні і професіоналізмі і ми хочемо дати можливість вам замовити що завгодно з ринку" Столичний "», — написав підприємець.

Компанiя доставляє будь-які товари — не тільки продовольчі. Зараз ця послуга працює у тестовому режимі. На даний момент мінімальна сума замовлення становить 500 грн. Сама доставка коштує 75 грн. Замовлення від 1000 грн доставлять безкоштовно.

Усi замовлення привезуть на наступний день. Наразi зона доставки — тільки Київ. Згодом планують доставляти великі замовлення у найближчі до столиці міста.

Невеликі замовлення будуть розвозити кур'єри, які до того вже працювали у компанії з доставкою продуктів харчування. До габаритним замовленнями будуть залучати команду логістики, яка має у своєму розпорядженні напіввантажні автомобілі.

Компанія Food vs Marketing вже 5 років працює з ринком "Столичний", а у лютому 2020 року моноформат рамен Ramen vs Marketing почав роботу на ринку.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.