Chanel підняв ціни на деякі класичні сумки на 10-15%

06.07.2021
1836

Фото: Getty Images

Люксовий бренд Chanel з 1 липня підняли ціни на 10-15% на деякі класичні сумки, повідомляє The Business of Fashion. Через це напередодні перегляду вартості аксесуарів біля бутиків вишикувалися цілі черги з покупців.


За даними BoF, підвищення вартості предметів люкса протягом багатьох десятиліть часто випереджає темпи інфляції і бренди зазвичай піднімають ціни один або два рази на рік, відповідно до таких факторів, як витрати на сировину і робочу силу.

"Відповідно до зобов'язань, прийнятих щодо гармонізації цін, коригування вносяться таким чином, щоб гарантувати відсутність надмірних цінових відмінностей між різними ринками", - пояснили ситуацію представники французького будинку. Проте, на тлі чуток про швидке підвищення цін, у кінці червня біля бутика Chanel в універмазі Lotte в Сеулі вишикувалася черга з покупців. Зокрема, люксовий ритейлер підвищив ціну на 15% на класичну модель Classic Maxi Flap від Chanel.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.