Бренд карпатської води VODA UA залучив від "Укргазбанк" кредит на 6,8 млн грн на виробництво води в екофрендлі упаковці

02.07.2021
3791
Бренд карпатской воды VODA UA привлек от “Укргазбанк” кредит на 6,8 млн грн на производство воды в экофрендли упаковке
PR-Матеріал

 

Український виробник карпатської високогірної води "АТ Маркет" повідомляє про отримання кредиту в "Укргазбанк" у розмірі 6,8 млн грн. Гроші будуть інвестовані у виробництво води VODA UA в екологічно чистій упаковці об'ємом 2л Pure-Pak від Elopak і Prisma об'ємом 0,33л від Tetra Pak.


 

 

VODA UA — перший український виробник, який випустив питну воду в еко-упаковці. У компанії вже налагоджена лінія з розливу води у дволітровій упаковці Pure-Pak від Elopak. Така упаковка є абсолютно безпечною для навколишнього середовища, адже картон — це повністю відновлюваний ресурс, на 100% переробляється і значно знижує викиди вуглекислого газу.

"VODA UA — це не тільки найкраща джерельна карпатська вода, але й найбільш інноваційна компанія на ринку столових і лікувальних вод, — розповів засновник "АТ Маркет" Дмитро Нікіфоров. — Ми перші і поки що єдині, хто випустив воду в еко-упаковці різного формату. Кредит від "Укргазбанк" дозволить нам продовжити впроваджувати інновації на консервативному ринку питної води".


Також читайтеЯк український бренд води потрапив на полиці магазинів Кувейту. Інтерв'ю з власником VODA UA Дмитром Нікіфоровим 


 

Кредит від "Укргазбанк" у розмірі 6,8 млн грн під 5% річних дозволить налагодити випуск води обсягом 0,33 л Prisma в упаковці від Tetra Pak, де навіть кришечка буде повністю перероблюваною, оскільки зроблена з цукрової тростини.

За даними останнього дослідження українських споживачів від компанії PwC за "більш екологічне виробництво" готові платити близько 30% українців у категорії "продукти харчування".

"Ми дуже раді такій співпраці, — прокоментували угоду в "Укргазбанку ". — Цей проект — великий крок до збереження екології та відновлення екобалансу планети".

/ Компанія "АТ Маркет"  займається видобутком і реалізацією еталонних карпатських столових і мінеральних вод під торговими марками VODA UA і "Карпатська Джерельна Високогірна", "Горянка лікувальна", а також є офіційним дистриб'ютором всесвітньо відомих європейських брендів води Solan de Cabras, Vichy Catalan, Smeraldina, Mondariz і сінгапурського чайного бренду TWG TEA. /

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.