SUPPORT.UA та Життєлюб відкрили нове діджитал життя для людей поважного віку

24.05.2021
2866
Pr-Матеріал

Навесні 2021 року ми, компанія SUPPORT.UA, запустили соціальний проект разом із БО «Життєлюб», де задіяли наш сервіс «Комп’ютерна допомога онлайн».


Сервіс надає можливість дистанційно налагодити роботу ноутбуків, смартфонів, планшетів і телевізорів. Позбавити гаджети вірусів, пришвидшити їх роботу, встановити чи перевстановити програмне забезпечення, допомогти придбати квитки, чи сплатити комунальні платежі онлайн. Всі ці задачі фахівці SUPPORT.UA вирішують за 15-60 хвилин, не втручаючись особистим візитом до вашого життя. Консультація відбувається онлайн чи по телефону.

В чому суть соціального проекту SUPPORT.UA та «Життєлюб»?

Проект має дві складові:

— по-перше, протягом березня та квітня 2021 року ми безкоштовно надали дистанційну технічну підтримку Ба та Ді, які звернулися з проблемою оптимізації власних гаджетів до «Життєлюба». Ми вирішили технічні проблеми 145 життєлюбів і пишаємося цим;

— по-друге, надали можливість людям поважного віку спробувати «Стажування дорослого стажера» в сервісі комп’ютерної допомоги онлайн від SUPPORT.UA. Звісно, йшлося про просту дистанційну роботу — збір зворотного зв’язку від користувачів, які отримали сервіс.

Чому ми вирішили реалізувати соціальний проект з «Життєлюбами»?

Треба допомагати одне одному. Це важливо. За будь-якої нагоди. Це один із базових постулатів компанії SUPPORT.UA.

З березня 2020 року кожна людина на цій планеті, будь-якого віку, соціального статусу, з будь-якої країни — зрозуміла, що повноцінне життя без онлайну вже вести неможливо. Пандемія, і як наслідок жорсткі карантинні обмеження, змусили навіть найщиріших прихильників живої комунікації познайомитись із спілкуванням онлайн.

Діти й дорослі важко переживають кризу комунікації, дистанційне навчання чи роботу, але мають мінімальні знання для забезпечення роботи своїх телефонів і комп’ютерів, чи знайдуть до кого звернутися, щоб почистити гаджети, оновити програму — напишуть нам, винесуть мозок друзям з айті.

Але найбільш вразливі до Covid-19, а тому закриті до живого спілкування люди — це наші дорослі батьки, дідусі й бабусі. Ми купили їм смартфони для відеозв’язку, але вони все частіше стикаються з тим, що неоновлені гаджети не працюють, що у новому діджитал світі складно, а часто питати про допомогу соромно і незручно. Вони не розуміють до кого звернутися. Тож ми вирішили допомогти.

Життєлюб Силенко Тетяна, 61 рік, протягом трьох місяців працює з клієнтами сервісу «Комп’ютерна допомога онлайн»:

«В SUPPORT.UA я отримала новий досвід, підтримку, нові знайомства, й звісно плату за свою роботу. Я неймовірно задоволена можливістю працювати дистанційно, вчитися новому, вдячна за підтримку з будь-якого питання команді SUPPORT.UA. Під час розмов з клієнтами звісно я натикалася на питання, на які не могла відповісти — тут одразу підключалися хлопці з технічної підтримки компанії. Графік роботи я можу обрати будь-який — від години чи двох на день, тож це чудова нагода для людей мого віку розвиватися й працювати. Я говорила із життєлюбами, які використали сервіс «Комп’ютерна допомога онлайн», й вони розповіли, як просто спеціалісти компанії пояснюють складні для них речі. Адже для людей мого віку часто необхідно словами описати — як виглядає потрібна кнопка на комп'ютері чи телефоні, що на ній зображено. Розберешся й потім все працює.

Хочу продовжити свою роботу в SUPPORT.UA, а ще маю надію що закінчиться карантин і зможу наживо познайомитися з їх командою».

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.