У ТРЦ Retroville відкрився другий магазин iOn зі статусом Apple Premium Reseller. Розповідаємо, чому він кращий у своєму класі

20.05.2021
3054
PR-Матеріал

18 травня в ТРЦ Retroville відкрився iOn — другий магазин техніки Apple зі статусом Apple Premium Reseller. Однак це не просто торговий зал. Це 146 квадратних метрів, наскрізь пронизаних атмосферою Apple. В iOn ви зможете вирішити абсолютно будь-яке питання, що стосується техніки бренду: від вибору девайсу до його налаштування. А при необхідності — отримати кваліфіковану допомогу, адже просто в магазині працює сервісний центр.


" Для нас дуже хвилююче відкривати другий магазин в Києві", — розповів генеральний директор iOn Apple Premium Reseller Микола Троценко — "Адже за минулий рік наш магазин в ТРЦ Lavina Mall відвідали більше 15 тисяч покупців. Це говорить про те, що все більша кількість фанатів бренду Apple замислюються про покупку оригінальних пристроїв з офіційною гарантією".

Що таке Apple Premium Reseller?

В Україні є лише одна мережа магазинів техніки Apple зі статусом Apple Premium Reseller (APR) - це iOn. Що він означає? 

Обслуговування клієнтів за вищим класом. Комплексний сервіс. І постійна наявність асортименту продукції. Всі новинки Apple, які офіційно продаються в Україні, представлені в iOn. Там гості можуть потримати пристрої в руках і дізнатися про їхні можливості ще до покупки. А консультант допоможе зробити кращий вибір.

Експертність консультантів — ще одна перевага статусу APR. Яка б проблема, пов'язана з продукцією Apple, у вас не виникла — у iOn ви отримаєте відповіді на всі питання. Вам не потрібно використовувати інтернетом або шукати знайомих, які розбираються в техніці. Досить просто прийти в магазин і в приємній атмосфері отримати кваліфіковану допомогу.

Сервіс — це гордість iOn. Наші фахівці в мінімальні терміни нададуть повний набір сервісних послуг: trade-in, розширена гарантія, страхування, підмінний фонд. А ще будь-який покупець може пройти навчання по продукту:

— Наприклад, дізнатися, як налаштувати девайс і користуватися ним. Як повністю підготувати пристрій до роботи ще до виходу з магазину. А також наклеїти захисне скло, відновити iOS, встановити програми, перенести дані і отримати багато інших послуг, пов'язані з роботою iPhone, iPad, Apple Watch і MacBook, — пояснив директор iOn Микола Троценко.

Відкриття iOn в ТРЦ Retroville пройшло урочисто: з музикою, ведучим і різноманітними активностями та розіграшами. І найцікавіші з них ми вирішили повторити.

Майстер-класи

У суботу, 22 травня, ви зможете взяти участь в трьох майстер-класах:

— обробка фото на iPhone;

— малювання на iPad;

— ТОП-10 фішок Mac.

Ми починаємо о 14:00, участь безкоштовна.

Спеціальна пропозиція на топові продукти Apple

На честь відкриття, мережа iOn радує покупців унікальною пропозицією на девайси Apple: MacBookiPadiPhone, Apple Watch і AirPods Pro. Спеціальна ціна діє тільки з 18 по 23 травня.

Пропозиція поширюється на:

• MacBook Air M1 256 Gb. Спеціальна ціна — 29 999 UAH замість 37 999.

• iPhone 12 Pro Max 128 ГБ. Спеціальна ціна — 35 500 UAH замість 40 999.

• iPhone 11 64 ГБ. Спеціальна ціна — 18 999 UAH замість 21 999.

• iPad 10,2 32 ГБ, Wi-Fi. Спеціальна ціна — 9 999 UAH замість 11 499.

• Apple Watch Series 6 GPS 40 і 44 мм. Спеціальна ціна — від 11 700 UAH замість 14 699.

• AirPods Pro. Спеціальна ціна — 6 599 UAH замість 8 299.

Коли: з 18 по 23 травня, 14:00

Де: ТРЦ Retroville (пр-т Правди, 47), центральний атріум, перший поверх.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.