Український виробник VODA UA випустив карпатську воду в повністю переробній упаковці

25.01.2021
6198
PR-Матеріал

Вперше в Україні компанія АТ МАРКЕТ випустила карпатську воду VODA UA в 100% екофрендлі упаковці. Упаковка Pure-Pak від компанії Elopak на 100% перероблюється і  на 80% виготовлена із вторинної целюлози.


"Це не просто вода в картоні. Це світоглядна і соціально відповідальна позиція ", - відзначили в компанії.

За даними глобального опитування IBM Institute for Business Value (IBV), проведеного в 2020 році, 4 з 10 споживачів при виборі брендів враховують їх екологічність. Більш того, кожен другий готовий змінити свої споживчі звички, щоб знизити негативний вплив на навколишнє середовище. 70% покупців, для яких важлива ідеологія виробника, платять на 35% більше базової ціни за екологічну складову ( надають перевагу переробленим або екологічно чистим товарам). І ця тенденція зберігається навіть незважаючи на несприятливі обставини в суспільстві та економіці.

Компанія «АТ Маркет» займається видобутком і реалізацією еталонних карпатських столових і мінеральних вод під торговими марками VODA UA і Карпатська Джерельна Високогірна, а також є офіційним дистриб'ютором всесвітньо відомих європейських брендів води Solan de Cabras, Vichy Catalan, Smeraldina, Mondariz, і сінгапурського чайного бренду TWG TEA.

Природну мінеральну воду VODA UA добувають з Мізунського джерела в Карпатах. Це місце, де на десятки кілометрів навколо немає джерел забруднення.

Це приємна на смак м'яка вода, розлив якої здійснюють безпосередньо в тому місці, де її видобувають. Це гарантує високу якість і збереження корисних властивостей. VODA UA має ідеальний показник pH -7,4-7,6, а її ступінь мінералізації максимально наближений до складу внутрішньоклітинної води в організмі людини.

Фото: edogoroda.com 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.