Amazon доставлятиме замовлення менш, аніж за 5 годин

04.03.2020
3517

Фото: gorod.dp.ua

Клієнти Amazon зможуть отримувати свої замовлення менш ніж за п'ять годин, повідомляє Charged Retail. Онлайн-гігант вкладає величезні інвестиції в нові склади для поліпшення сервісу доставки в той же день. Першими оформити доставку в лічені години зможуть клієнти в Філадельфії, Феніксі, Орландо і Далласі.


 

За даними Amazon, до 3 млн товарів на сайті позначені як 'Today by' і можуть бути замовлені для доставки протягом дня.

Для звичайних клієнтів доставка обійдеться в $13. Для клієнтів Amazon Prime така доставка коштуватиме  $2,99. При оформленні замовлення на суму більше $35 доларів доставка для клієнтів Amazon Prime буде безкоштовною. Клієнти, які зробили замовлення з ранку, отримають їх до 18:00, а замовлення, оформлені вночі, будуть доставлені до 13:00.

За словами Amazon, клієнти також можуть розміщувати замовлення до 17:00, і як і раніше отримувати їх в той же день, а замовлення, зроблені пізніше ввечері, будуть доставлені до 8:00. В даний час доставка в той же день можлива, якщо клієнт розмістить замовлення до опівдня і отримає його вже в 9 вечора.

У деяких містах США компанія відкрила "міні-фулфілмент центри", як називають їх в Amazon. Повідомляється, що площа цих центрів становить приблизно десяту частину звичайних складів, на яких зберігається близько 100 000 найпопулярніших товарів. "Ми можемо зробити це, зберігаючи найнеобхідніші товари в наших нових центрах, які ми побудували ще ближче до клієнтів", - заявив директор служби доставки Amazon Джон Алекс.

Джерело: Charged Retail

Переклад: Людмила Будіна

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.