Номінант Retail Design Awards2021: SOVA jewelry house в ТЦ Україна, Київ

10.12.2021
2410

Retailers проводить конкурс найкращих ритейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У категорії "Ювелірний рітейл" бере участь магазин SOVA у київському ТРЦ "Україна"


Ювелірний бренд SOVA відкрив перший бутік нового формату у столичному ТРЦ "Україна".
Інтер'єр магазину виконаний у новій концепції бренду з елегантними меблями та м'яким світлом, що створює ідеальні умови для ювелірного шопінгу. Нові колекції будуть оформлені у вітрині-арці, а вашу покупку зберуть у спеціальному куточку упаковки. У залі оновленого магазину функціонує відкрита зона ультразвукового очищення прикрас.
Також в оновленому магазині з'явилася зона клієнта, де зручно випити кави та не поспішаючи вибрати свій новий ювелірний гардероб.
Стилісти працюють не лише з асортиментом у залі, але й планшетами, де можна зробити інтернет замовлення. Це дозволяє отримати клієнту омніканальний досвід, замовивши прикраси у бутік з інтернет-магазину або безкоштовну адресну доставку додому. 
Оновлення пройшли не лише у дизайні магазину. Тепер, за попереднім записом, просто у магазині можна буде отримати послуги персонального стиліста, який зможе не лише підібрати ідеальні ювелірні образи, але й допомогти з формуванням та корекцією гардеробу. Для цього у бутіку встановлені дзеркала на повний зріст. Розробкою дизайну займалася студія Adesign.













 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.