Номінант Retail Design Awards2021: SPAR у Луцьку

11.12.2021
2635

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Магазин біля будинку/Convenience store" бере участь магазин SPAR у Луцьку на вул. Львівська, 61


Площа магазину становить 215 кв.м, працює три експрес-каси та дві каси самообслуговування. У магазині є м'ясний відділ та зона Food to Go.
Широкий асортимент власного імпорту, фастфуд, запашна кава та відділ кулінарії з готовими стравами, власна пекарня, свіже м'ясо, розширена гастрономічна зона.
Ще однією фішкою супермаркету є власна пекарня. Окрім різних видів домашньої випічки, ми випікаємо подовий хліб, який можна придбати лише у магазині на Львівщині.
На вході у торговий центр встановлений кавовий куточок із швейцарською кавоваркою, яка може приготувати не лише класичний набір кавових напоїв, а й 23 найменування холодних напоїв. У магазині можна купити та з'їсти хот-доги, бургери, сендвічі та паніні.






























 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.